Debütált az új dal

2024.01.22. 10:15

Slágergyanús új dalt adott ki Dorogi Péter zenekara

Az elmúlt héten a közmédia rádióműsorában mutatta be az Intim Torna Illegál új dalát.

Koszorus Rita

Forrás: Délmagyarország

Fotó: Sándor Judit

A Belélegezzelek című új dalt a műsorban élőben adták elő a zenészek. Nem kellett sokat várni rá, hogy közleményben reagáljanak a zenekar korábbi tagjai erre a lépésre, amelyben kifejezték, hogy Dorogi Péternek nincs joga a zenekar nevét használni. Erre persze a balatonszárszói származású zenész is válaszolt, ebben úgy fogalmazott: szerinte zenésztársai csak rosszindulatból tették nyilatkozatukat. Cáfolta azokat a vádakat, amelyek szerint csak azért indult újra az ITI új tagokkal, mert Péter saját zenekara a DOROGI nem ment. 

– Én zenélek, mert ehhez értek. Ez az egyetlen dolog a világon, amit van értelme csinálnom és amiért erre a Földre szültek. Zenész vagyok, szövegíró vagyok, előadó vagyok… ezt dobta a gép és én mennyire hálás vagyok, hogy ezt dobta, fogalmazott akkor Dorogi Péter. Aki korábban, a Lellei Borhéten már beszélt nekünk arról, hogy újra színpadra állítja az Intim Torna Illegált.

A dal hivatalosan január 20-án jelent meg a zenei streaming platformokon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában