Új muzsika

2024.01.11. 09:46

Vadonatúj dallal debütált az újjáalakult ITI

Belélegezzelek címmel új dalt mutatott be az Intim Torna Illegál.

Koszorus Rita

Forrás: Délmagyarország

Fotó: Sándor Judit

A Lellei Borhéten futottunk össze legutóbb Dorogi Péterrel, akit sokan az Intim Torna Illegál zenekar frontembereként ismernek. Azt pedig nem mindenki tudja, hogy balatonszárszói származású. 

A zenész fellépett a fesztiválon akusztikus műsorával, amely után elárulta nekünk, hogy számíthatunk arra, hogy újra színpadra állítja az Intim Torna Illegált. Ez meg is történt szerdán, hiszen a Petőfi Rádióban mutatták be legújabb számukat, Belélegezzelek címmel. A kommentelők elismerően nyilatkoztak az új nótáról és már sokan az iránt érdeklődtek, mikor lehet meghallgatni zenemegosztó portálokon is. 

Ezzel együtt a zenekar két korábbi tagja Nádasdi János és Gálos Ádám közleményt adott ki, amelyben nehezményezik az Intim Torna Illegál név használatát. Azt írták: "Mi, mint a zenekar alapító tagjai elhatárolódunk minden olyan zenei formációtól, ami a 3 eredeti alapító tag és védjegy tulajdonos (Dorogi Péter, Gálos Ádám, Nádasdi János) együttes részvétele nélkül Intim Torna Illegál néven fut, hiszen ez a zenekar közös gyermekünk volt - és továbbra is közös tulajdonunk." 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában