Bejelentette

2024.01.23. 09:57

Visszavonul a sporttól Kapás Boglárka

Közösségi oldalán jelentette be a kaposvári mesteredző Virth Balázs tanítványa, hogy az idei év végén visszavonul a versenysporttól.

Koszorus Rita

Kapás Boglárka már korábban bejelentette visszavonulását a sporttól.

Forrás: Instagram

Kapás Boglárka egyébként is aktív a közösségi médiában, időről-időre csodás fotókkal örvendezteti meg közel 93 ezer követőjét. Az úszónő most azt tette közzé, hogy az idei dohai VB, a párizsi olimpia és a belgrádi Európa-bajnokság után végleg búcsút int a verseny szerű sportnak. Tette mindezt rendhagyó módon, hiszen a határidőnaplója azon oldalát fotózta le, amelyben szerepel a visszavonulás szó. 

Bogi 1999-ben kezdte meg verseny pályafutását, részt vett a riói, pekingi, tokiói olimpián. A Rio de Janeiroban 2016-ban rendezett ötkarikás játékokon szerezte egyetlen olimpiai érmét, ahol 800 méter gyorson harmadik lett. 

Két éve ment férjhez Kapás Boglárka Telegdy Ádámhoz, akivel azóta felépítették álmaik otthonát. Legutóbb akkor írtunk a Telegdy-Kapás házaspárról, amikor Palermóban vettek részt edzőtáborban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában