Szezonnyitó Grillverseny Balatonvilágoson

2024.06.24. 13:04

Jön a nyár legfinomabb és legfüstösebb eseménye a Balaton partján!

Figyelem, figyelem! Készüljetek, mert Balatonvilágoson idén berobban a Szezonnyitó Grillverseny: Tüzes hangulat, füstölgő grillsütők, és a legjobb grillcsapatok csatája.

Hajdú Marianna

Forrás: pixabay

Ezen az estén a Balaton partján száll fel a füst, és finom ételek illata tölti be a levegőt. Ha van egy szenzációs grillezési recepted, most itt a lehetőség, hogy megmutasd a nyár legízletesebb és legszórakoztatóbb programján, a Szezonnyitó Grillversenyen!

Gyere el, hozd el a barátaidat, családodat, és élvezd a jó társaságot, a finom falatokat és a remek hangulatot. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: szaftos húsok, ropogós zöldségek, ínycsiklandó szószok és még sok más! A legjobb csapatok díjakat is nyerhetnek, de a legnagyobb nyeremény az élmény lesz, amit egy felejthetetlen estén szerezhetsz.

A verseny június 29-én, 18:00 órakor kezdődik, és nevezni messenger üzenetben lehet Kovács-Krutzler Adriennél, de siess, a jelentkezési határidő június 25.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában