magyar tenger

2021.10.20. 12:00

Közös érdekük a fejlesztés, s ehhez irányt is mutat a szövetség

Hazai és nemzetközi turisztikai trendekre építő, szemléletformáló szakmai rendezvényeket, marketingtréningeket és online work­shopokat rendez a napokban a balatoni szolgáltatók számára a Balatoni Turizmus Szövetség.

Góz Lilla

A képzés nyár eleji programidőszaka a főszezont vezette be, az őszi folytatás pedig azokról a lehetőségekről szól, amelyek egész évessé tehetik a régió turizmusát.

A rendezvény a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatásával valósul meg. Fekete Tamás, a Balatoni Turizmus Szövetség alelnöke elmondta: a programsorozat célja, hogy a turizmus jelenlegi és jövőbeli szereplőinek látókörét tágítva segítse a szolgáltatások minőségi fejlesztését, a vendégforgalom, a vendégelégedettség növekedését a szezon egész éves kitolása érdekében. Hozzátette: a 45 alkalmas szemléletformáló rendezvénysorozat korábbi ismeretanyagát már sikerrel hasznosíthatták a szektor szereplői, 2021 októberétől további 25 előadással folytatódik a sorozat négy témakörben. Az ingyenes rendezvények online térben, Zoom-alkalmazással érhető el, melyhez előzetes regisztráció szükséges.

Fekete Tamás elmondta, az előadások visszanézhetők, amelyek iránt nagyon sokan érdeklődtek és sokan várták már a folytatást. – A koronavírus-járvány miatt sokan nem szívesen vesznek részt nagy létszámú előadásokon, ezért döntöttünk úgy, hogy online térben szervezzük meg a programokat, így utazniuk sem kell a balatoni régió szereplőinek – tette hozzá az alelnök.

A hétfői előadás arra fókuszált, hogyan lehet jól eladni a különféle turisztikai szolgáltatásokat online térben a térség versenyképességének növelése érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában