Megyei időjárás

2022.08.30. 08:00

Napos, de felhős idő vár ránk kedden

Marad az augusztus végi, kissé hűvösebb időjárás Somogy megyében. Néha futó záporok alakulhatnak ki, de remélhetőleg nem ázunk bőrig.

Fotó: Shutterstock

Kedden napos idő várható, kevés gomolyfelhőzettel. Csak elvétve alakulhatnak ki futó záporok. Mérsékelt északi szél fúj.
Éjszaka csapadékmentes, csillagfényes, eseménytelen időre van kilátás.

A jellemző hőmérséklet átlaga (oC):
kedd reggel 17,
kedd délután 29,
szerda reggel 15 fok körül alakul.

Fronthatással nem kell számolni az arra érzékenyeknek. Ha az egészségi állapotban mégis különféle panaszok, illetőleg működési rendellenességek jelentkeznek, amelyek nem írhatóak az időjárás számlájára, érdemes háziorvoshoz fordulni. Forrás: met.hu

A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS:
- Szerdán változó, mérsékelt vastagságú fátyolfelhőzet, majd délután gomolyfelhősödés zavarhatja a napsütést, de összességében nyárias, meleg idő ígérkezik. Csapadéknak kicsi az esélye, de egy-egy zápor kialakulása nem kizárható. Estére keleten, északkeleten várhatóan feltámad az É-i szél, illetve éjszaka nyugat felől erősebb felhősödés kezdődik. Éjjel, a Nyugat-Dunántúlon jelentéktelen eső is lehet.
 

Forrás: eumet.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!