Megyei időjárás

2022.09.29. 08:00

Szép időnk lesz, de zivatar is előfordulhat csütörtökön

Fotó: Sipeki Péter

Csütörtökön fokozatosan elvékonyodik, felszakadozik, csökken a felhőzet, és átmeneti időszakokra kisüt a nap. Szórványosan, főként reggel és délután előfordulhat újabb eső, záporeső, néhol zivatar is lehet. Élénk délnyugati szél fúj.


Éjszaka is marad a sok felhő, és ekkor is számítani kell időszakos csapadékra.

A jellemző hőmérséklet átlaga (oC):
csütörtök reggel 9,
csütörtök délután 17,
péntek reggel 12 fok körül alakul.

Az aktuális időjárási helyzet a melegfrontérzékenyek szervezetére gyakorol kifejezettebb stresszt. Ez fejfájást, fáradtságérzetet, álmatlanságot okozhat. A teljesítőképességben is egyfajta csökkenés tapasztalható mind a munkában, mind pedig a járművezetéseben. Forrás: met.hu 

A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS:
- Pénteken alapvetően erősen felhős, borongós időre lehet számítani, de átmeneti időszakokra a nap is előbukkanhat. Ismétlődő, többnyire kisebb esőre, záporesőre, néhol zivatarra kell készülni. Északnyugaton lesz hűvösebb, délkeleten a legenyhébb idő.
- Szombaton változóan, nagyobbrészt erősen felhős, borongós időben, elsősorban az ország keleti felén lehet számítani esőre, záporesőre. Már csak egészen a keleti, délkeleti határszélen marad enyhe az idő, másutt lehűl a levegő.

Forrás: eumet.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!