Megyei időjárás

2024.04.19. 07:55

Melegszik az idő, de egy-egy esőbe még beleszaladhatunk

Pénteken, keleten és délen naposabb, másutt erősebben felhős időre lehet számítani, és főként északnyugaton szórványosan kisebb eső, zápor is előfordulhat.

Fotóillusztráció

Fotó: Shutter


Gyenge, mérsékelt légmozgás várható.
Éjszaka általában erősen felhős lesz az ég, említést érdemlő csapadék nem valószínű.

A jellemző hőmérséklet átlaga :
péntek reggel 13,
péntek délután 25,
szombat reggel 6 fok körül alakul.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli hideg idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet. forrás: koponyeg.hu

A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS:
- A hétvégén és hétfőn döntően erősen felhős marad az ég, de helyenként és időnként napos időszakokra is lehet számítani. Jelentős mennyiségű csapadék nem valószínű, de kisebb eső, zápor helyenként bármelyik napon előfordulhat. Nyugaton valószínű a hűvösebb, keleten az enyhébb idő.
- Kedden már szerte az országban tartósabb napsütésben bízhatunk, csapadék nem valószínű, és kissé emelkedni kezd a hőmérséklet. forrás. eumet.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!