Zsákmány

2017.08.24. 11:03

Alvó embereket fosztogatott a betörőpáros Siófokon

Az alvó vendégek értékeit fosztogatta két helybeli férfi a siófoki nyaralókban.

K. G.

Kihasználva azt, hogy a nyári idegenforgalmi szezonban a siófoki éjszakai szórakozásból hazatérő sértettek a szálláshelyeik ajtajait nem zárták be, illetve a hajnali, vagy kora reggeli órákban mélyen aludtak, a nyaralókba könnyedén beosontak. Egyikük besurrant a szobákba, és többször is az alvó emberek közvetlen közeléből vett magához értékeket, míg az utcán tartózkodó társa a helyszínt figyelte. A vádlottak alkalmanként 14000 forinttól 430 ezer forintig terjedő kárt okozva zsákmányoltak nagyobb értékű mobiltelefonokat, készpénzt és egyéb értékeket a nyaralókban vakációzó sértettektől.

A Siófoki Járási Ügyészség többrendbeli kifosztás és lopás bűntette miatt emelt vádat a két siófoki férfival szemben. A betörőpáros nyaralókba besurranó, és előzetes letartóztatásban lévő tagjára – aki a korábbi büntetése miatt különös visszaesőnek is minősül – börtönbüntetést kérnek a bíróságtól. A bűncselekmények elkövetését figyeléssel biztosító társával szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában