Helyi kék hírek

2017.08.08. 13:25

Brutálisan megvertek egy horgászt Fonyódon

Brutálisan bántalmazás áldozata lett egy horgász a fonyódi kutyás strandon, a lánya számolt be erről egy internetes közösségi oldalon tett bejegyzésében.

K. G.

A lány elmondása szerint egy férfi először csak belekötött a békésen horgászó édesapjába, majd bántalmazta is. Lerúgta a székéről, majd a földre került sértettet tovább ütlegelte. A fejét és testét is többször megütötte, a fogait kirúgta. Az áldozat kórházi kezelésre szorult, az egyik karja kificamodott a veréstől.

Megkerestük a Somogy Megyei Rendőr-kapitányságot, akik megerősítették a bántalmazás tényét. Bakó Zsuzsanna sajtóreferens azt válaszolta kérdésünkre, hogy az elsődleges orvosi vélemény adatai alapján a sértett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A tettest elfogták a rendőrök. A Fonyódi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást a pellérdi lakos ellen, aki a késő esti órákban előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazta a horgászt. A gyanúsított az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik