Vihar után

2017.09.18. 13:54

Fákat döntött ki a vihar Somogy déli részén

Sok riasztás érkezett a tűzoltókhoz dél-somogyi településekről a vihar miatt. Kidőlt fák akadályozták a közlekedést, de egy kutyamenhely is veszélyben volt.

Sonline

Főként a dél-somogyi településeken kellett útra, sínekre dőlt fákat eltávolítani az egységeknek. Hencsénél és Babócsánál is bénította a forgalmat az aszfalton pihenő fa.

Homokszentgyörgyön, a Rákóczi utcában házra dőlt egy fa, míg a falu külterületén leszakította a villanyvezetéket egy másik lombos növény – tájékoztatta portálunkat a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Heresznyénél egy órát vesztegelt a vonat, mivel a sínekre dőlt fa akadályozta a továbbhaladást. A barcsi hivatásos tűzoltók eltávolították az akadályt.

Amint arról beszámoltunk korábban Kaposváron, az egyik kutyamenhely telepén kennelre dőlt rá egy fa, a Kötél egyesület tűzoltói szabadították ki az építményből a négylábúakat és darabolták le a fát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában