megtorlás

2018.04.22. 10:26

Vádemelési javaslat a parkolóban pofozkodóval szemben

A rendőrök bíróság elé állítást javasolnak a férfi ellen, aki egy parkolóban két személyt megvert Kaposváron, még húsvét előtt.

Sonline

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. március 31-én kora délután egy kaposvári áruház parkolójában egy gépkocsivezető tolatni kezdett, amikor közvetlenül az autó mögött gyalogoló férfi – a baleset elkerülése céljából – ráütött a jármű hátsó szélvédőjére. A sofőr megállt, majd kiszállt az autóból és szóváltás követően több alkalommal, ököllel fejbe ütötte a gyalogost. A sértett segítségére sietett egy hölgy is, akit szintén bántalmazott a férfi. A tabi lakos ezt követően visszaült a gépkocsiba és elhajtott a helyszínről. A sértettek – az orvosi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a 32 éves férfit, akit két órán belül elfogtak és előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában