(magán)nyomozás

2018.06.10. 14:00

Meghalt a fia, az igazságot keresi az édesanya

Nem tud beletörődni abba egy nagyatádi anya, hogy a rendőrség bűncselekmény hiányában lezárta a vizsgálatot a fia halála ügyében. A nyomozás újraindítását igyekszik elérni. Payer Éva 19 éves fiának holttestére Győrben, a Rába partján találtak rá.

K. G.

– Fényképekkel tudom igazolni, hogy a gyermekem nem lehetett öngyilkos, mert boldog volt, és semmilyen drog vagy alkohol nem volt a szervezetében. Vízbe fulladást állapítottak meg a halál okaként, pedig profi úszó volt – mondta lapunknak az édesanya. – Több olyan gyanús jel is van, ami arra utal, hogy a gyerekemet megölték.

Márió Győrben dolgozott az Audi gyárában biztonsági őrként. Payer Éva naponta beszélt a fiával telefonon, nagyon jó volt a kapcsolatuk.

– Semmit nem tudok az utolsó napjáról – panaszolta az édesanya. – Szerintem onnan kellene elindítani a nyomozást, amikor a szállóról elpakolt a fiam, és az egyik barátjához költözött. Biztos vagyok benne hogy bűncselekmény áldozata lett, mivel két nagy értékű telefon volt nála és visszakapott 66 ezer forint kauciót az albérletéből, de csak egy öngyújtó és egy telefontöltő volt a zsebében, amikor megtalálták. A pénztárcája sem került elő. Mobiltelefon nélkül egy tapodtat sem tett meg, mert Facebook-mániás volt. Öngyilkos biztosan nem lett, tervei voltak és barátnője.

Az anya nem érti, miért nem szerepel néhány fontos részlet a boncolási jegyzőkönyvben, mint például a rejtélyes nyaki és mellkasi sérülések. Ráadásul Márió tüdejében csak kevés víz volt.

Az anya szerint a nagyatádi rendőrök munkája előtt le a kalappal, de szerinte a győri rendőrök nem tettek meg mindent. Hozzátette: ha 80 éves lesz, és kampósbottal kell járnia majd a rendőrségre, akkor is elmegy, hogy kiderüljön az igazság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában