bűneset

2018.08.21. 11:57

Mosdósi bokorban bujkált a kaposhomoki tolvaj

A mosdósi ház udvarában, egy bokorban bújt el az a kaposhomoki férfi, akit a rendőrök most fogtak meg. Se bújócskában, se lopásban nem volt menő, mert személyleírást tudtak adni róla a lakók és csak egy táskát lopott a házból.

Sonline

Vasárnap este a sértett és fia, miután hazaértek, a mosdósi ingatlanuk udvarában egy bokrok között rejtőzködő férfira lettek figyelmesek. Az ismeretlen személy, miután észrevették őt, azonnal távozott a telekről. Ezt követően az ott lakók tüzetesen körülnéztek a házban, ahol azt tapasztalták, hogy több szobában is valaki értékek után kutatott, és az egyik szobában lévő pénztárcából készpénzt tulajdonított el.

A bejelentést követően a rendőrök megállapították, hogy a szemtanúktól kapott személyleírás ráillett egy korábban, a közelben általuk igazoltatott kaposhomoki lakosra. A rendőrök a 33 éves férfit elfogták, a Taszári Rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók még az éjszaka folyamán lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában