Zamárdi

2018.08.03. 09:32

Pénzt, ruhát és gumicsónakot lopott

Pénzt, ruhát és gumicsónakot lopott egy negyvenkettő éves budapesti férfi egy zamárdi butikból.

Sonline

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába bejelentés érkezett arról, hogy az egyik zamárdi butikban egy ismeretlen az eladó táskájából nagyobb mennyiségű készpénzt lopott el. A kiérkezett járőrök azonosítottak és a helyszíntől nem messze elfogtak egy budapesti férfit, akinél a ruházatátvizsgálás során megtalálták az ellopott pénzt. Kiderült, az üzletből nemcsak pénzt, hanem ruhaneműket és egy gumicsónakot is ellopott.

A rendőrök a 42 éves férfit előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a készpénzt és az értékeket maradéktalanul visszaszolgáltatták a sértettnek.

A Siófoki Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában