fotók

2019.02.14. 16:17

Ketten életüket vesztették a nagybajomi balesetben

Kettős tragédia történt csütörtökön délután a 61-es főúton. Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze a 146-os kilométerszelvényénél, Nagybajom térségében.

Sonline

Az ütközés erejére jellemző, hogy a járművek utasai közül többen beszorultak. Segítségképpen a böhönyei önkormányzati és a kaposvári hivatásos tűzoltók érkeztek, és ők emelték ki a testeket feszítővágóval. A mentők már csak azt tudták megállapítani, hogy a személyautóban utazók közül ketten a helyszínen életüket vesztették a balesetben. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök lezárták az érintett útszakaszt, és vizsgálják a halálos karambol körülményeit.

Fotók: SMRFK

A rendőrség tájékoztatása alapján a két halálos áldozaton túl még több sérültje is van a balesetnek. A Nagybajom irányából érkezőket Kutas irányába, a Böhönye irányából közlekedőket Segesd irányába terelik.

19:14

Zavartalan a forgalom a 61-es főúton. A rendőrség tájékoztatása alapján a baleset következtében az egyik jármű sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt, míg a mellette ülő 14 éves gyermek a kórházba szállítást követően vesztette életét. Az ütközés következtében további három személy is megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére hat óráig teljes pályás útlezárás volt érvényben, a forgalom jelenleg zavartalan. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik