ellentét

2019.02.05. 09:42

Porszívócsővel támadt ismerősére egy férfi, aki ékszíjjal ütött vissza

A Nagyatádi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy verekedő piaci árust.

K.G.

A férfi használt cikkeket árult a piacon heti két alkalommal. A mellette lévő helyen egy másik férfi is használt holmik árusításával foglalkozott rendszeresen. A vádlott rossz viszonyban volt a vele egy faluban lakó sértettel, többször sértegették és fenyegették egymást.

2019. januárjának közepén a két férfi szóváltása odáig fajult, hogy a vádlott egy 80 centi hosszú porszívócsővel a sértettre támadt, többször meg is ütötte. A sértett a támadást a kezével igyekezett elhárítani, majd védekezésképp egy ékszíjjal ütött vissza. A verekedésnek a vádlott élettársa és a sértett házastársa vetett véget, amikor a férfiak közé álltak, így akadályozva meg a további bántalmazást.

A Nagyatádi Járási Ügyészség indítványával egyezően a bíróság a büntetlen előéletű vádlottat garázdaság vétsége miatt egy évre próbára bocsátotta, az eszközként használt porszívócsövet pedig elkobozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában