Baleset

2019.06.24. 11:17

Súlyos baleset történt egy építkezésen Balatonföldváron

A délelőtti órákban baleset történt egy balatonföldvári építkezésen.

Sonline

A rendelkezésre álló adatok szerint hétfőn 10 óra 30 perc körül egy balatonföldvári építkezésen a tetőszerkezet beszakadt. Az eset következtében – elsődleges adatok alapján – 3 személy súlyos, valamint 2 személy életveszélyes sérüléseket szenvedett. Kettő embert mentőhelikopterrel szállítottak el a helyszínről. A Siófoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárásban vizsgálja az esetet.A Somogy megyei katasztrófavédelem is részt vett a mentési munkálatokban. Török Sándor hivatalvezető arról tájékoztatott, hogy egy födém betonozása közben leszakadt egy zsalu. A tűzoltók egy embert mentettek ki a lelógó törmelék alól, őt biztonságos helyre vitték.

Két mentőhelikoptert és négy mentőautót riasztottunk a helyszínre, ahol összesen öt sérültet találtak a mentők (ketten súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek). Helyszíni állapotstabilizálást követően mind az öt főt kórházba szállítottuk – közölte a mentőszolgálat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában