videó

2019.08.08. 15:39

Fegyverrel akart kirabolni egy kaposvári pénzváltót

Kommandós akció helyszíne volt a kaposvári belváros csütörtökön hajnalban.

K.G.

A Terrorelhárítási Központ munkatársai tepertek le egy férfit, aki arra készült, hogy fegyverrel raboljon ki egy pénzváltót. Azonban a terve már korábban a rendőrök tudomására jutott. Információink szerint az Anker-ház pénzváltóját szemelte ki. Még a reggeli nyitás előtt járt ott, éppen terepszemlét tartott, amikor lecsaptak rá.

Amikor ugyanis a rendőrök megtudták a tervét, a kaposvári rendőrkapitányság kérte a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségét. Az együttműködő rendőri erők még a bűncselekmény elkövetése előtt rajtaütöttek a férfin, megakadályozták a rablást, ezzel védve az üzletben dolgozók testi épségét.

Az 52 éves ráksi férfit Terrorelhárítási Központ kommandósai elfogták és előállították a kaposvári kapitányságra. A nyomozók rablás előkészületének gyanújával kihallgatták és őrizetbe vették. A gyanúsított beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy anyagi gondjai adódtak, amelyeket a pénzváltó kirablásával akart megoldani.

Az ügyben a kaposvári rendőrkapitányság az eljárást befejezte, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában