rendőrkézen

2019.10.04. 09:27

Lopással végződött az alkalmi együttlét Siófokon

A Siófoki Járási Ügyészség kifosztás és közokirattal visszaélés miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a 19 éves nőt, aki az együtt töltött éjszaka után elvette alkalmi partnere lakótársának értékeit, de a rendőrök röviddel később őrizetbe vették.

K.G.

A fiatal nő szeptemberben ismerkedett meg egy férfival, aki a lakótársaival együtt az egyik siófoki építkezésen dolgozott. A férfi szállásán töltötte éjszakát, majd miután a alkalmi partnere elaludt, a nő átlopózott a szomszédos szobába, ahol a munkatársak aludtak.

Ezt kihasználva magához vette egyikük pénztárcáját, amiben egy igazolványt talált, és alig 2000 forintot, majd elhagyta a lakást. A vádlottat azonban még aznap este igazoltatták a rendőrök és megtalálták nála a jogtalanul elvett pénzt, illetve a közokiratot.

Az ügyészség a vádlottat három napon belül, az őrizete időtartama alatt a Siófoki Járásbíróság elé állította. A bíróság a fiatal nőt a váddal egyezően 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 3 évi próbaidőre felfüggesztette.

Ezek is érdekelhetik