nyugdíj után

2019.11.28. 14:07

Az egykori rendőröket köszöntötték a főkapitányságon

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság és a Kaposvári Rendőrkapitányság nyugállományú kollégái találkoztak szerdán. A rendezvény résztvevőit Molnár Gábor r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány és dr. Heffer Attila r. ezredes, kapitányságvezető köszöntötte.

Sonline

A főkapitány megnyitó beszédében ismertette azokat a változásokat, amelyek az elmúlt időszakban a szervezet életében bekövetkeztek, de hangsúlyozta, hogy a nyugállományúak továbbra is megbecsült és fontos tagjai a szervezetnek.

A rendezvény során a megjelentek egyperces néma csenddel adóztak mindazok emlékének, akik már nem lehettek közöttük. A szervezeti egységek vezetői ünnepélyes keretek között fejezték ki elismerésüket a kerek számú születésnapjukat ünneplő nyugdíjasoknak.

A találkozót a résztvevők a vacsora elfogyasztását követően kötetlen beszélgetéssel, a régi történetek, a közös munka, és a pozitív élmények felidézésével folytatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában