lencsevégen

2019.12.06. 09:27

Vádat emeltek a zuhanyzó nőt videózó kukkoló ellen

A Kaposvári Járási Ügyészség tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat egy budapesti férfi ellen, aki fiatal nőkről engedély nélkül készített videofelvételeket nyáron a Balatonnál.

K.G.

Forrás: Illusztráció!

A 41 éves vádlott villanyszerelőként dolgozott Zamárdiban a Balaton Sound fesztivál idején. A szállása a tábor közelében volt, ahol a fesztiválon dolgozókat helyezték el, így meg tudta figyelni, hogy az ott lakó lányok mikor használják a különálló épületben lévő közös női zuhanyzót.

2019 júliusában egyik éjszaka a zuhanyzó épület toalett részében elrejtőzött, majd amikor látta, hogy a zuhanyzóban mozgás van, felállt az egyik WC csészére és az válaszfalon átnézve a mobiltelefonjával titokban videózni kezdte a tusoló sértettet. A nő azonban észrevette és rákiabált, ezért a férfi sietősen távozott.

Azonban a kukkolással a lebukás ellenére sem hagyott fel, mert még aznap éjjel pár óra elteltével visszament a vizes blokkba, és ismét felvételt rögzített egy másik zuhanyzó nőről, aki ugyancsak tetten érte a férfit. A férfi nem először vett fel titokban tusoló nőket, mivel laptopján a rendőrök további videót találtak. Az ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában