lopás

2020.01.15. 15:27

Az autóban és motorban felejtették a kulcsot, a tolvaj köszönte

Vádat emelhetnek egy kaposvári autótolvaj ellen. A nyomozás adatai alapján még 2019. nyarán Kaposváron egy helyi férfi ellopott két személyautót és egy segédmotorkerékpárt, azt használva ki, hogy a tulajdonosok az indítókulcsot a járművükben felejtették.

K.G.

A nyomozók a környéken található térfigyelő kamerák segítségével azonosították a feltételezett elkövetőt, akit lopás és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésével gyanúsítanak. A kihallgatásán a 17 éves fiú egy hétvégi házbetörést is beismert a vallomásában. Az ügyben azóta a kaposvári rendőrkapitányság elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán felhívja a gépjármű-tulajdonosok figyelmét arra, hogy ha a járművüket leállítják, ne hagyják benne az indítókulcsot, és minden esetben zárják be, a hasonló esetek elkerülése érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában