megfélemlítés

2020.01.09. 10:53

Golfütőkkel fenyegették a biztonsági őröket a kaposvári plázában

A biztonsági őrökre támadt egy csoport a plázában, megfenyegették őket, és a szavaiknak ütőeszközökkel adtak nyomatékot.

K.G.

Forrás: illusztráció

A kaposvári nyomozók négy embert vettek őrizetbe, mert egy kaposvári bevásárlóközpont parkolójában előzetes szóváltást követően támadtak rá a biztonsági alkalmazottakra golfütőkkel és egyéb tárgyakkal. Az ütlegelést egy járókelő közbelépése, valamint a biztonsági őrök határozott fellépése állította meg, ezután a támadók személyautójukkal sietve hagyták el a helyszínt.

Az összehangolt rendészeti és bűnügyi munka eredményeként a rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket a kaposvári rendőrkapitányságra állítottak elő az eset után. A nyomozók a két férfit és egy nőt, valamint fiatalkorú társukat csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek a letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában