fotók

2020.01.30. 12:51

Katasztrófavédelem: letették esküjüket az új tisztek

Szerdán ünnepélyes keretek között tették le esküjüket a katasztrófavédelem állományának új tisztjei. Velük együtt azokat is elismerték az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon, akik hősies cselekedetükkel mutattak példát, és születésnaposokat is köszöntöttek.

Sonline

Forrás: Tobak Ferenc- RSOE

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója tizenhét kollégát nevezett ki első tisztté. Az esküt tevő tűzoltók Erdélyi Krisztián tű. dandártábornok, műveleti főigazgató-helyettestől vehették át a kinevezésükről szóló dokumentumot.

Fotó: Tobak Ferenc- RSOE

A főigazgató a Kaposvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltó főhadnagyává nevezte ki Ranczinger Péter tűzoltó törzszászlóst, rajparancsnokot. Az ünnepség az elismerések átadása után a születésnaposok köszöntésével folytatódott Dr. Góra Zoltán születésnapja alkalmából ajándéktárgyat adományozott Takács Attila tűzoltó alezredesnek, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági osztályvezetőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában