fotók és videó!

2020.05.05. 18:51

Őzgidát mentettek a siófoki tűzoltók

A tűzoltók egy őzgidát mentettek a siófoki Szép-Völgyi utcában. Az őz beszorult egy kerítésbe és sehogy sem tudott kiszabadulni.

Harsányi Miklós

A tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki a riadt állatot, s átadták a vadásztársaság munkatársának, aki szabadon engedte. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság kedden azt is közölte: az elmúlt napokban 29 alkalommal riasztották a tűzoltókat Somogyban.

 

Lábodon egy lakóházhoz csatlakozó tároló gyulladt ki. A lángok átterjedtek a családi ház tetőzetére is, ami közel 50 négyzetméteren égett.

Két nappal később ugyanarra a címre riasztották a nagyatádi tűzoltókat, ahol az épület mellett, az udvaron elhelyezett kanapé égett, s a tűz átterjedt a házra is. Az eset körülményeinek tisztázására tűzvizsgalati eljárás indult.

 

Egy lakókocsi kapott lángra a siófoki Irinyi utcában. A tűzoltók egy vízsugárral, nagyjából negyedóra alatt oltották el a tüzet. Kaposváron, a Pécsi utcában két gépkocsi ütközött össze: a helyi tűzoltó egység áramtalanította a járműveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában