fotók

2020.05.07. 18:23

Rendszámcsere miatt bukott le a drogdíler Balatonszentgyörgyön

Igazoltatás során bukott le a díler, lecserélt rendszám miatt lett gyanús a rendőröknek Balatonszentgyörgyön kedden délelőtt.

Sonline

A rendőrök egy közúti ellenőrzés során észrevették, hogy a jármű rendszáma eredetileg egy másik autóhoz tartozott. A 33 éves sofőr ruhájából kábítószer gyanús anyag került elő, és a gyorsteszt drogfogyasztásra is utalt.

A marcali rendőrök a feltételezett elkövető lakcímén házkutatást tartottak, melynek során további kábítószer gyanús port, növényi törmeléket, magokat, valamint kábítószer termesztéshez és fogyasztáshoz használatos eszközöket, tárgyakat foglaltak le.

A begyűjtött bizonyítékok alapján a balatonszentgyörgyi lakos nem csak fogyasztotta, de árusította is a kábító hatású anyagokat. A nyomozók a férfit egyedi azonosítójel meghamisítása és kábítószer kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában