veszélyes fenyegetés

2020.06.29. 10:35

Gázpisztollyal fenyegette haragosát: közérdekű munkára ítélték

Fegyveresen elkövetett garázdaság miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a Siófoki Járási Ügyészség azt az őrizetben lévő 25 éves férfit, aki egy gázriasztó fegyverrel életveszélyesen megfenyegette a haragosát.

K.G.

A vádlott június végén Som községben haladt az autójával, amikor felfigyelt a járdán sétáló haragosára. A férfi ekkor megállt, majd a gépkocsiból kiszállva indulatosan a másik férfihoz rohant, és felelősségre vonta egy korábbi kijelentése miatt.

A másik férfi igyekezett kitérni a vádlott elől, aki ekkor egy hirtelen mozdulattal szájon ütötte, majd maga felé fordította a haragosát, és a hasához nyomott egy gázriasztó fegyvert. Ezután a megfélemlített férfival közölte, hogy most már „kvittek”, majd a helyszínről elhajtott az autójával. A vádlottat a siófoki rendőrök egy órán belül elfogták és őrizetbe vették. A bűncselekmény elkövetésétől számítva 48 órán belül megtartott tárgyaláson a Siófoki Járásbíróság az ügyészség indítványával egyetértve a vádlottat 300 óra közérdekű munka büntetésre ítélte. Az ítélet jogerőre emelkedett.

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában