ismét rács mögött

2020.06.11. 10:36

Újra letartóztatták a kegyetlen remetét

Fejlemény történt a nagy port felvert bűnügy ügyében.

K.G.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a sajtóban kegyetlen remeteként elhíresült férfi 2019 áprilisától együtt élt egy fiatal lánnyal a Kaposvár külterületén található Ivánfahegy közelében, a vádlott által épített, félig földbe vájt komfort nélküli helyiségben. A vád szerint tavaly májusban a nő kezeit összekötötte, test szerte ütötte, cigaretta csikket nyomott el a combján, majd az összevert, ruhátlan sértettet a hajnali órákban kihúzta az épület elé, ahol többször megrúgta és a megkötözött nőt a sorsára hagyta. A sértett napokig bujkált hiányos öltözetben a környező erdőkben, végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget. A 28 éves kaposvári férfi ellen személyi szabadság megsértése és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség.

A Kaposvári Járási Ügyészség eredményes fellebbezése alapján rendelte el a Kaposvári Törvényszék újra a 28 éves kaposvári férfinak letartóztatását, miután 2020. március 26. napján tárgyaláson kívül hozott végzésével a járásbíróság szabadlábra helyezte, ezzel egyidejűleg vele szemben bűnügyi felügyeletet és távoltartást rendelt el.

A Kaposvári Törvényszék egyetértett az ügyészség álláspontjával, mely szerint a vád tárgyát képező bűncselekmények jellege, a vádlott és a sértett kapcsolata, illetőleg a vádlott bűntett előélete miatt a bizonyítás megnehezítésének, illetőleg a bűnismétlés megakadályozása érdekében a vádlott letartóztatásának elrendelése szükséges, melyet az is alátámaszt, hogy a vádlott szabadlábra kerülése után kapcsolatba próbált lépni a sértettel. Kaposvári Törvényszék a vádlott letartóztatását az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatának kihirdetéséig rendelte el.

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában