Baleset

2020.07.30. 13:52

Kamion és személyautó ütközött Kéthelyen

A 68-as számú főutat teljes pályán lezárták a forgalom elől, miután személyi sérüléssel járó baleset történt Somogy megyében.

Sonline

Fotó: Molnár Balázs

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt Kéthely közelében – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete a Sonline.hu-val.

- A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 13 óra 15 perc körül a 68-as számú főútvonal 90+500. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – egy személygépjármű kamionnal ütközött – írják közleményükben.

A baleset következtében az autó vezetője megsérült, orvosi ellátása jelenleg is folyamatban van. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt az érintett útszakaszon teljes pályás útlezárás van érvényben, az arra közlekedőket a rendőrök visszafordítják.

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!

Frissítés!

14:20

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt 14 óráig teljes pályás útlezárás volt érvényben, a forgalom jelenleg rendőri irányítás mellett félpályán halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában