halmazat

2020.08.24. 14:55

Részegen ellopta ismerőse autóját, majd össze is törte, mert jogsija se volt

Vajon mennyit kell ahhoz inni, hogy jogsi nélkül részegen ellopja ismerőse autóját, amit aztán össze is tör, és ezt jó poénnak gondolja?

Sonline

Drunk young man driving a car with a bottle of beer. Don't drink and drive concept. Driving under the influence. DUI, Driving while intoxicated. DWI

Az eljárás adatai alapján 2020. augusztus 22-én a késő esti órákban B. István egy ismerőse autóját – annak tudta és beleegyezése nélkül – elvitte, majd azzal Balatonfenyvesen nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. A sofőr balesetet követően elhagyta a helyszínt, azonban a rendőrök nem sokkal később a település belterületén elfogták.

 

Megállapították, hogy a férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint felmerült nála az ittas vezetés gyanúja is. A 24 éves helyi lakost előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol ellene jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában