kicsinyes

2020.10.16. 07:15

Bosszúból szexfotókat osztott meg

Azzal vádolják a barcsi férfit, hogy volt párjáról fotókat osztott meg a világhálón, amelyeken félre nem érthető szituációban van. De hamis útlevelet is használt, hogy Horvátországba jusson a 46 barcsi férfi.

Sonline

Forrás: Shutterstock

A büntetett előéletű barcsi férfit azzal vádolják, hogy visszaélt élettársa adataival, ugyanis a vádiratban az áll: két éve, amikor a pár összeveszett a nő nevével egy álprofilt hozott létre a közösségi hálón. Ide szex közben készített fotókat töltött fel a férfi a nőről, sőt a képeket a nő ismerőseinek üzenetben is elküldte. A férfit a Barcsi Járásbíróság tíz hónap fogházbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztette.

A férfinek azért is felelnie kell, mert hamis ukrán igazolvánnyal igyekezett leplezni, hogy jogosítványát már évekkel korábban ittas vezetésért bevonták. Így próbált meg átkelni a horvát-magyar határon.

Fotó: Somogy Megyei Főügyészség

Az ellenőrzést végző határrendész észlelte a jogosítvány hamisságát, ezért a férfit őrizetbe vették, majd az ügyészség közokirat-hamisítás bűntette miatt gyorsított eljárásban a Barcsi Járásbíróság elé állította. A bíróság a férfit emiatt jogerősen nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában