hajsza

2020.10.13. 11:08

Egészen gyorsra itta magát az autós

Nem lehettek autós üldözés szemtanúi a kiskorpádiak, hiszen ötven méter után balesetet szenvedett a menekülő ittas autós.

Sonline

Tispol ellenšrzŽs Kaposv‡ron

Fotó: Illusztráció

Hétfő éjjel próbáltak igazoltatni egy autóst a kaposvári rendőrök Kiskorpádon, de hiába jeleztek neki, hogy húzódjon le. Nem, hogy nem lassított, de a gázra taposva megpróbált elinalni az egyenruhások elől.

A nagy menekülés azonban nem tartott hosszan, mivel ötven méter megtétele után az árokba borulva állt meg.

Valószínűleg nagyon nem lepődtek meg a rendőrök, amikor több érdekességet fedeztek fel az esettel kapcsolatban. A sofőr olyan kocsit vezetett, amire egy másik jármű rendszámait szerelték fel. Ráadásul a 33 éves B. Sándor autós jogosítvány nélkül és vélhetően ittasan ült a volán mögé.

B. Sándort előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol ellene járművezetés ittas állapotban vétség, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés, valamint több közlekedésrendészeti szabályszegés elkövetése miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában