kegyetlen

2020.10.15. 08:35

Újra elítélték a kaposvári remetét

Megkötözte, kizárta és csikket nyomott el barátnője combján a kaposvári remete, aki egy félig földbe vájt házban tartotta a nőt. Most elítélte a bíróság.

K.G.

Tizenegy tárgyalást követően folytatódott a kaposvári remete ügye a Kaposvári Járásbíróságon, amely már tavaly november óta tart.

A vád szerint a 27 éves férfi a tőle érzelmileg függő élettársát 2019 májusában durván bántalmazta, amikor kezeit összekötötte, majd test szerte ütötte és cigaretta csikket nyomott el a combján. A vádlott a hideg ellenére a ruhátlan nőt kihúzta a a félig földbe vájt építményéből, és sorsára hagyta.

A sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés miatt emeltek vádat a kegyetlenfiatalember ellen.

A Kaposvári Járásbíróság nem jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetést szabott ki a vádlottra a személyi szabadság megsértése miatt, valamint 4 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, azonban a minősített súlyos testi sértés vádpontja alól felmentette.

A Kaposvári Járási Ügyészség fellebbezést jelentett be, így az ügy másodfokon folytatódik.

Borítókép: illusztráció

Olvasd el korábbi cikkeinket a témában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában