helycserés támadás

2020.11.10. 15:05

Nemcsak jogsi nélkül, de bedrogozva autókáztak

Felismerték a rendőrök az eltiltott sofőrt. Úgyhogy utánamentek, azon már valószínűleg meg sem lepődtek, ami ezután következett.

Sonline

Az éber siófoki rendőrök nem akármire figyeltek fel vasárnap délután a belvárosban. Éppen az a férfi ült be egy kocsiba és hajtott el, akit előtte már eltiltott a hatóság a járművezetéstől. Nem voltak restek, utánaeredtek. Amikor megállították a kocsit és odaléptek, már nem a férfi ült a volánnál, hanem hölgyutasa.

Persze egyértelmű volt, hogy helyet cserélt a páros két tagja, de így sem kerültek kijjebb a slamasztikából, hiszen a nőt is eltiltották már a vezetéstől. Ráadásul felmerült a kábítószerfogyasztás gyanúja is, ezért előállították őket a Siófoki Rendőrkapitányságra.

A gyorsteszt pozitív értéket mutatott amfetaminra, THC-re, MET-re és MDMA-ra, így ellenük a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak. A 18 éves babosdöbrétei férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt hétfőn szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában