agresszor

2021.03.15. 12:18

Rongált és tombolt az utcán a bánatos ifjú

Ajtót tépett ki a helyéről, majd egy behajtani tilos táblába is „belekötött” egy férfi Marcaliban, vasárnap hajnalban. A 21 éves fiatalt a rendőrök nem sokkal később elfogták.

Sonline

No entry for vehicular traffic. Road sign against blue sky. Space for text.

Fotó: ILLUSZTRÁCIó

Vasárnap éjfél körül történt az eset, amikor is az akkor még ismeretlen tettes kitépte az egyik marcali társasház bejárati ajtaját a helyéről.

Ezt követően tovább tombolt és a Rákóczi utca és a Marczali Henrik utca kereszteződésében lévő útépítésnél feldöntötte a kihelyezett kötelező haladási irány jelzőtáblákat és a behajtani tilos jelzőtáblát. Ez nem bizonyult túl okos tettnek, hiszen ezzel veszélyeztette a közúti közlekedés biztonságát.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a gyanúsítottat, akit nagyjából fél órán belül elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A 21 éves gyenesdiási lakos ellen közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és a kijárási korlátozás megszegése miatt indítottak eljárást. A férfi bevallotta, hogy előzőleg sok alkoholt fogyasztott, valamint összeveszett a barátnőjével, ezért így vezette le a feszültséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában