karambol

2021.10.27. 11:02

Nyolc kacsa életét vesztette a balesetben

Böhönyén egy élő állatot szállító kisteherautó, Balatonlellén pedig egy platós kisteherautó karambolozott kedden személyautóval.

Sonline

Karambolozott két teherautó és egy utánfutót vontató személyautó is érintetté vált abban a balesetben, amely a 61-es főúton, Böhönye Fő utcáján történt kedd délelőtt, közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az utánfutón kacsák várakoztak. Fotó: SMKI

Ráfutásos balesetet szenvedett egy pótkocsis teherautó és egy nyerges vontató Böhönyén, a Fő utcán. Az ütközés erejétől a pótkocsis szerelvény egy út mentén parkoló személyautó utánfutójának hajtott. A baleset során az utánfutón lévő nyolcvan kacsa közül nyolc elpusztult, személyi sérülés azonban nem történt. A böhönyei önkormányzati és önkéntes tűzoltók áramtalanították a két teherautót és átrakodták a szállított raklapokat a sérült pótkocsiról az azt vontató teherautóra.

Szintén kisteherautó karambolozott Balatonlellén, a Kossuth Lajos utcában kedden, késő délután.

A balesetben ketten megsérültek. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében.

Ezek is érdekelhetik