baleset

2021.10.27. 10:07

Árokban landolt az autó Böhönyénél

Letért az útról egy autós kedd este Böhönye közelében és az árokba csapódott.

Sonline

Árokba hajtott egy személyautó kedd este a 68-as főúton, Böhönye térségében, a Segesd felé vezető szakaszon.

Az autóban csak a sofőr utazott, akit a böhönyei önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki, majd a mentőkkel közösen kiemelték a sérültet a roncsból.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata azt közölte szerkesztőségünkkel, hogy az árokba csapódott, súlyosan sérült férfi nem rendelkezett jogosítvánnyal, ráadásul az ittas járművezetés gyanúja is felmerült nála.

A 47 éves böhönyei lakos ellen a Nagyatádi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség, engedély nélküli vezetés szabálysértés, valamint több közlekedésrendészeti szabályszegés elkövetése miatt indított eljárást.

A rendőrség ezúton is kéri, ne vezessenek ittasan, még az enyhébb alkoholtartalmú italok fogyasztásától is óvakodjanak, ha tudják, hogy hamarosan vezetni fognak! Aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Fotók: SMKI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában