agresszió

2021.10.01. 11:23

Lerúgta a szállásadóját a balatoni vendég

Garázdaság miatt gyorsított eljárásban állították bíróság elé azt a 42 éves férfit, aki a nyílt utcán, ittasan talppal megrúgta szállásadóját.

K.G.

Fotó: Shutterstock

A vádlott és barátnője 2021 júliusában Siófokon vendégeskedtek ismerőseik nyaralójában, ahol összesen hatan tartózkodtak. A nyaralók együtt italoztak és beszélgettek, azonban a vádlott kötekedni kezdett a társaság tagjaival, ezért a többiek a Petőfi sétányra mentek szórakozni.

Az éjjeli órákban a vádlott mégis csatlakozott hozzájuk, de vélt sérelme miatti indulatát a forgalmas sétányon sem tudta fékezni, mert hátulról szállásadójára támadt és olyan erővel rúgta meg, hogy a vendéglátó a földre esett.A vádlott megpróbálta a sértettet tovább bántalmazni, de a történteket észlelő biztonsági őrök és rendőrök együttes erővel megfékezték. A Siófoki Járásbíróság jogerősen 2 évre próbára bocsátotta a büntetlen előéletű férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában