kétszer is lebukott

2021.12.01. 14:15

Ellopta a biciklit, majd belefutott a tulajdonosába és kollégáiba a peches kaposvári tolvaj

Nem volt jó napja a huszonéves bringatolvajnak: elfogása után ismét lopni próbált, de ott is útjába áll a tulajdonos.

Sonline

November 30-ára virradó éjszaka egy fiatal férfi az egyik kaposvári társasház földszintjéről egy korláthoz lakatolt kerékpárt lovasított meg.

A délelőtt folyamán azonban az áldozat észrevette, hogy az ő biciklijével halad el egy idegen a munkahelye előtt. Kollégáival utána indultak, és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen feltartották. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást a 23 éves szennai lakossal szemben. A kerékpárt pedig már a helyszínen visszaadhatták az áldozatnak.

A kihallgatást követően sem kellett hosszú búcsút vennie a rendőröknek a gyanúsítottól. Aznap este egy újabb társasházhoz hívták az egyenruhásokat, ahol a fiatal a közös tároló rácsain keresztül egy táskát emelt ki, de a tulajdonos megállította a távozni készülő tolvajt. A körzeti megbízottak ismét elfogták a férfit, de előállítását követően már nem távozhatott, szabálysértési őrizetbe vételét követően a fogdára vitték.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában