tűzhalál

2021.12.01. 19:54

Napokkal később találhatták meg a tűzben elhunyt férfit

Halálos tűzeset történt a napokban Bedegkéren, amelyről csak később szerzett tudomást a hatóság, miután a házban lakó személyt napok óta nem látták a faluban.

Sonline

Tűzoltók és rendőrök is vizsgálták a helyszínt

Forrás: baon.hu / Pozsgai Ákos

Szerdán délután negyed 5-kor érkezett a segélyhívás, a bedegkéri polgármester jelezte, hogy napok óta nem láttak egy egyedül élő, idős embert.

A Csaba utcai egyszintes, hatvan négyzetméteres családi házhoz kiérkező rendőrök és mentősök az ablakon át korábbi tűz nyomait és egy ágyon fekvő, eszméletlen személyt láttak, ezért behatoltak az épületbe. Betérve megállapították, a ház lakója már nem élt, s valóban tűz lehetett a lakásban. A kiérkező tűzoltók beavatkozására nem volt szükség, sem tűz, sem füst nem volt már az épületben.

A tűz keletkezési körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felhívja a figyelmet: nem kell nagy tűz ahhoz, hogy tragédia történjen, elég egy egy négyzetméteres, sőt akár néhány négyzetcentiméteres tűz is. A füstmérgezés és nagyobb tüzek megelőzése érdekében érdemes otthonra füstérzékelőt szerezni.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában