Verekedés

2022.01.28. 09:05

Kocsma előtt boxolták le a nézeteltéréseiket

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat négy férfival szemben, mivel kettő megverte egymást, a másik kettő pedig szurkoltak nekik

Sonline

Fotó: Shutterstock

Egy húsz éves vádlott és testvére, valamit barátjuk Kadarkútról a szomszédos községbe mentek, hogy a vádlott megbeszélje a nézeteltérésüket a huszonnégy éves haragosával szemben.
A beszélgetés boxmeccsig fajult, amit egy szemtanú a telefonját előkapva le videózta. Mindeközben a fiatalabb testvér és a vádlott barátja hangosan szurkoltak neki a háttérből azt a célt szolgálva, hogy megfélemlítse az ellenfelet. Ő nekik bűnsegédként kell felelniük a bíróság előtt. A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az idősebb verekedő férfival szemben közérdekű munka, a fiatalabb, de büntetett előéletű társát illetően elzárás kiszabására, az egyik bűnsegéd vonatkozásában próbára bocsátás alkalmazására, a másikkal szemben pedig pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában