Lopás

2022.02.21. 12:40

Kizsebelte az ismerősét, aki szundira itta magát

Álomba itta magát ezt követően ismerőse kizsebelte, majd lelépett a hetvanezrével.

Sonline

Fotó: Shutterstock

Korábban már írtunk róla a rendelkezésre álló adatok alapján délutáni órákban ketten italoztak együtt egy somogysárdi vendéglátóhelyen. Egyikük túl sok alkoholt fogyasztott, emiatt elaludt az asztalnál.

Ő sem lesz a bulik királya!
 

Ekkor ismerőse kivette az alvó sértett zsebéből a pénztárcáját, eltett belőle hetvenezer forintot, majd visszacsúsztatta az erszényt és távozott. A férfi csak jóval később, hazaérve vette észre, hogy hiányzik a pénze. Tudta, hogy csak a presszóban tűnhetett el, és a sejtése beigazolódott.

A rendőrök a bejelentést követően a kamerarendszer segítségével azonosították a 36 éves somogysárdi lakost, akit február 19-én a Kaposvári Rendőrkapitányságon kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi vallomásában elmondta, hogy ittassága miatt vetemedett arra, hogy kifossza ismerősét, és azt is, hogy az ellopott pénzből nem maradt semmi, azt még aznap este elitta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában