Útkeresés

2022.03.28. 11:16

Részegen csapta Audiját a szőlősgyöröki kertbe

Egy ittas vezetőt még megfogtak a rendőrök, ám egy másikat már csak a szőlősgyöröki ingatlan terasza tudott megfogni...

Sonline

2022. március 27-ére virradóan a 68-as főút Marcalit elkerülő szakaszán ellenőriztek egy személyautóval közlekedő férfit. Megállapították, hogy a 21 éves böhönyei lakosnak nincs vezetői engedélye, és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív eredményt jelzett.

A rendőrök a sofőrt elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene, az engedély nélküli vezetés miatt pedig meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Nem volt ilyen szerencséje annak a 28 éves fonyódi lakosnak, aki szintén azon az estén, Szőlősgyörök belterületén okozott közlekedési balesetet. Egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, és az út menti ingatlan kerítését áttörve a házfalnak csapódott.

Az egyedül utazó férfi a balesetben nem sérült meg, de a járműben anyagi kár keletkezett. A helyszínre érkező egyenruhások a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett. A sofőrt elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol vezetői engedélyének elvétele mellett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában