Szerencsés eset

2022.07.10. 10:47

Egy elkóborolt kisfiút találtak meg a Balatonnál

A rendőrség ügyeletére szombat este 19 óra után érkezett bejelentés egy kisgyerekről, aki szülői felügyelet nélkül bolyongva kerékpározott a siófoki Petőfi sétány közelében.

K.G.

A városban szolgálatot teljesítő rendőrök a helyszínre siettek, de a fiú egyikükkel sem akart szóba elegyedni. Emiatt az egyenruhások stratégiát váltottak, és az ifjú szökevényt látszólag az útjára bocsátották, szemüket azonban rajta tartva követtek. A terv olajozottan működött, és pár perc rendőri felvezetéssel körített Balaton-parti kerekezés után kiderült, hogy egy idős hölgy a környéken nemrég egy kisgyereket keresett. A családegyesítésre ezt követően már nem kellett sokat várni, a rendőrök néhány kérdés után a gyermek nagymamáját és édesapját is megtalálták. Az apa elmondta, hogy gyermeke betegsége miatt nehezen kommunikál, ezért a család nagyon hálás volt az egyenruhások segítségéért.

Címkék#Balaton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában