Helyi kék hírek

2022.09.06. 10:12

Balatoni bunyóval ünnepelte diplomáját

Garázdaság miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a fiatal férfit az ügyészség, aki a felsőfokú tanulmányainak befejezését ünnepelte a Balatonnál, de túlzásba vitte.

K.G.

 A Siófoki Járásbíróság a bíróság elé állítás keretében megtartott tárgyaláson az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottat, akit két évre próba bocsátott. Az ítélettel szemben az ügyészség súlyosbítás, vagyis  közérdekű munka büntetés kiszabása érdekében jelentett be fellebbezést. 

A fiatal diplomája megszerzését ünnepelte barátaival, és erősen ittas lett. A társaság később Siófok belvárosában folytatta a mulatozást, végül a vádlott az elfogyasztott alkoholtól dühössé vált, és az utcán sétálva beleütött az egyik étterem teraszán lévő díszlámpába, ami összetörött. Ezután még egy fényreklámot is megrongált úgy, hogy abba kétszer ököllel beleütött, és a burkolata megrepedt.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában