Prostitúció

2022.09.15. 15:57

Siófokon futtatta a lányokat a bűnbanda

Profin menedzselt üzeletet építettek fel Siófokon, ahol az áru a lányok teste volt.

Sonline

Fotó: Shutterstock

Egy 30 éves bökönyi asszony a 49 éves nyírmihálydi élettársával anyagi haszonszerzés céljából - 2022 májusától ezidáig - az általuk beszervezett nők prostitúciós tevékenységét segítették elő Siófokon. Helyet biztosítottak a szexuális tevékenység folytatására, intézték az azzal kapcsolatos hirdetéseket, továbbá leszervezték a találkozókat is, amely tevékenységükért jelentős részesedést határoztak meg. A páros a prostitúciós tevékenységből származó bevételt minden esetben előre megkapta, amit a saját megélhetésük finanszírozására fordított.

A rendőrök 2022. szeptember 14-én hajnalban, Siófokon ütöttek rajta a pároson, akiket elfogtak és előállítottak a főkapitányságra. A nyomozók N. Csillát és H. Károlyt üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában