Elítélt tolvaj

2023.02.02. 13:02

Elítélték a milliókat zsákmányoló tolvajt

A Siófoki Járásbíróság a napokban hirdetett ítéletet egy balatoni üzemanyagtöltő állomás páncélszekrényét kifosztó, büntetett előéletű férfi ügyében.

Kovács Gábor

Ahogy arról korábban beszámoltunk az egyik siófoki benzinkúton részmunkaidőben foglalkoztatott férfi 2022 márciusában meglátta, hogy az irodában lévő páncélszekrény nyitva van, ezért onnan kivette a kutat üzemeltető cég több mint hat millió forintos bevételét. Az átlátszó nejlon tasakban tartott készpénzt a töltőállomás szeméttárolójába rejtette, azonban a pénz eltűnésének bejelentése után a helyszínre érkező rendőrök megtalálták a zsákmányát, és a benzinkút kamerafelvételei alapján a vádlottat is azonosították. A Siófoki Járásbíróság három év börtönbüntetésre és három év közügyektől eltiltásra ítélte. A döntés ellen az ügyészség súlyosbítás miatt jelentett be fellebbezést, ezért az ügy a Kaposvári Törvényszéken folytatódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában