Fotók!

2022.06.20. 09:28

Hatmillió forintot lopott egy siófoki benzinkútról az árufeltöltő

Ellopta a benzinkút bevételét az alkalmazott idén márciusban Siófokon.

K.G.

Fotó: Shutterstock

A Siófoki Járási Ügyészség jelentős értékre elkövetett lopás miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy siófoki töltőállomás üzletének több millió forint összegű bevételét emelte el az iroda páncélszekrényéből. A harmincas éveiben járó, büntetett előéletű vádlott részmunkaidőben dolgozott egy siófoki benzinkúton árufeltöltőként. 

A férfi 2022 márciusában főnökével akart beszélni, azonban az irodában nem talált senkit. Hirtelen elhatározásból a nyitott páncélszekrényből magához vette a kutat üzemeltető cég több mint hat millió forint készpénzét, ami egy átlátszó nejlon tasakban volt. A pénzt a töltőállomás szeméttárolójába rejtette, de a bevétel eltűnését rövid időn észrevették, majd a helyszínre érkező rendőrök megtalálták és a benzinkút kamerafelvételei alapján azonosították az elkövetőt. Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában azt indítványozták, hogy ítéljék börtönbüntetésre a vádlottat és tiltsák el a közügyektől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában