Lebukott

2023.04.14. 09:26

Otthonában csomagolta a drogot a kaposvári kereskedő

Egy kaposvári drogkereskedő férfi csak néhány hónapig tudta vinni az üzletet, mert hamar lebukott, vele együtt egy nő is, aki kábítószer fogyasztása miatt próbára bocsátás hatálya alatt állt.

K.G.

A Kaposvári Járási Ügyészség most emelt vádat ellenük. A férfinak 2022-ben nem volt rendszeres jövedelme, így megélhetését 2022 augusztusától 2022 októberében történő elfogásáig kábítószer kereskedelemből biztosította. A marihuánát Budapesten szerezte meg, majd kaposvári lakóhelyén adagolta és csomagolta. 

A vádlott a kiporciózott drogot ugyancsak Kaposváron értékesítette, vevői között volt a nő is, akit kábítószer fogyasztása miatt két évre próbára bocsátott a bíróság, ennek ellenére újra élt a droggal. 

A férfi nem sokáig tudta az illegális anyagot árulni, mivel a kaposvári rendőrök elfogták és őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte letartóztatását. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a drogkereskedő ellen börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt, míg a drogfogyasztó nőt közérdekű munkára ítéltetnék. 

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában